031 480 100 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

O nas

Predstavitev spletne agencije Si-TEAM

Ustanovitev podjetja: 2004

Trenutno leto: 2021

 

Leta 2004 smo nadobudnim študentskim idejam, ki smo jih udejanjali leta poprej in jim ni bilo videt konca, dali piko na j in ustanovili spletno agencijo Si-TEAM. Po več kot petnajstih letih podjetniške poti in dela v internetni branži se nimamo za najstnike, saj že opazimo kak siv las. Prepričani smo, da je nastal zaradi trdega dela, zato sprejmemo prav vsakega »sivca«, ki se zasveti v ogledalu.

Spekter naših delovnih aktivnosti je pester. Se sliši klišejsko, ne? In ker smo drugačni, bomo izbrali drugo verzijo. Naše delovno poslanstvo se začne tam, kjer vi začenjate svojo zgodbo o uspehu. Na internetu, ki je dandanes vodilni igralec. Če ga imate v svojem moštvu, imate dobro osnovo. A to ni dovolj, saj potrebujete tudi dobre soigralce.

Aktivnosti, ki se izvajajo na mreži svetovnega spleta, pokrijemo od A do Ž. Poskrbimo za registracijo domen, izdelavo spletnih strani in trgovin, za gostovanje in vzdrževanje, optimizacijo spletnih strani (saj poznate tisto zgodbo o visoki poziciji, ne?), izdelavo spletnih in mobilnih aplikacij, ukvarjamo se s spletnim marketingom, vodimo spletne prodajne akcije in svetujemo o digitalnem oglaševanju.

Sprašujete po naših prednostih? Dolgoletne izkušnje z manjšimi in večjimi projekti, delamo ena na ena, kar pomeni, da pri nas s prvim kontaktom pridete do osebe, ki bo odgovorna za vaš projekt. S povprečnim delom se nikoli nismo zadovoljili, kot tudi ne naše stranke, pri katerih smo zapisani v dobri luči kot fleksibilen, natančen, kreativen in odgovoren poslovni partner. Skozi leta je naša ekipa pridobivala na odzivnem času in veseli smo, da je točnost ena izmed tistih vrlin, ki nas dela drugačne.

Na vsako vaše vprašanje vam bomo z veseljem odgovorili ter vam pomagali!

Pokličite nas na +386 31 480 100 ali pišite na info@si-team.net

Naše zadovoljne stranke

Boštjan Gorenšek s.p.,
Leše 58, 2391 Prevalje, Slovenia

GSM : 031 480 100, E-pošta : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.